Bedrijfstuin

Een mooie bedrijfstuin voor een representatieve indruk

Als zakelijke relaties op bezoek komen, wil je een goede indruk maken. Een mooie en goed onderhouden bedrijfstuin kan daaraan bijdragen.

Maar wist je dat een bedrijfstuin ook het werkplezier van je medewerkers vergroot, stress reduceert en daardoor bijdraagt aan een lager ziekteverzuim? Bedrijfstuinen leveren je dus vele voordelen op!

Aanleg bedrijfstuin.

Tuinontwerp voor bedrijfstuinen

Om optimaal van de voordelen van bedrijfstuinen te profiteren, is het belangrijk dat de tuin is afgestemd op je wensen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsvriendelijke beplanting en de mogelijkheden voor het personeel om in de tuin te lunchen.

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we daarom al je wensen en adviseren we je waar nodig. Vervolgens maken we een 3D tuinontwerp, zodat je van tevoren een goed beeld krijgt van hoe de tuin er straks uit komt te zien.

Ontwerp bedrijfstuin.

De aanleg van de tuin

Nadat het tuinontwerp naar je zin is, brengen we een offerte uit voor de aanleg van de bedrijfstuin. Bij akkoord op de offerte plannen we de aanleg in. Tijdens de aanleg werken we zo netjes mogelijk, zodat de overlast beperkt blijft.

Tuinonderhoud voor bedrijfstuinen

Hoewel we bij het ontwerpen van bedrijfstuinen rekening houden met het beperken van het tuinonderhoud, heeft iedere tuin zo nu en dan onderhoud nodig.

Om te voorkomen dat er achterstallig onderhoud ontstaat, werken we met een onderhoudsplan. Zo kun je er zeker van zijn dat je tuin er het hele jaar door mooi bijstaat en krijg je niet met onverwachte onderhoudskosten te maken.

Geef je er de voorkeur aan om niet met een onderhoudsplan te werken? Geen probleem. Eenmalig tuinonderhoud is ook mogelijk.

Wil je meer weten over zakelijk tuinonderhoud door Aardoom Hoveniers? Bekijk onze onderhoudsdiensten hier.

Neem contact met ons op

Vertel ons wat je wensen zijn voor het zakelijk groen. Neem ook gerust contact met ons op als je geen concrete ideeën hebt, maar vrijblijvend wilt sparren. We denken graag met je mee.

Stuur een berichtBel ons

Waarom een bedrijfstuin van Aardoom Hoveniers?

  • We denken met je mee en geven proactief advies. Bijvoorbeeld over het gebruik van materialen en beplanting dat tegen een stootje kan. Ook houden we rekening met de bestrating en de belasting die het moet aankunnen.
  • Voor nieuwe tuinen starten we met het maken van een 3D tuinontwerp, waardoor je weet hoe de tuin eruit komt te zien. Dat is wel zo prettig!
  • We voeren de werkzaamheden zo netjes mogelijk uit, zodat je tijdens het uitvoeren van je eigen werk zo min mogelijk overlast ervaart.
  • We kunnen bedrijfstuinen van een NL Green Label voorzien. Het voordeel daarvan, is dat de tuin boekhoudkundig versneld kan worden afgeschreven. Dat levert fiscaal voordeel op.
  • Onze hoveniers zijn echte vakmannen. Zo zijn we aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, NL Greenlabel Professional, erkend VHG Hovenier, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.
  • Sinds 29 oktober 2018 draagt Aardoom Hoveniers de titel ‘Hofleverancier’. Bedrijven krijgen deze titel alleen als ze hebben bewezen koninklijke kwaliteit te leveren.

Scholen, VvE’s en instellingen

Naast de aanleg van bedrijfstuinen, verzorgen we ook het zakelijk groen voor VvE’s, scholen en instellingen. Neem via het onderstaande formulier contact met ons op voor meer informatie.