Diensten

3D Tuinontwerp brengt uw tuin tot leven

3dtuinontwerp-vijver-pernis-5

“Een mooie tuin voor iedereen!”

Dat is wat ons drijft, mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Een mooie tuin begint, net als een mooie woning, met een goed 3D tuinontwerp. Dit 3D tuinontwerp maken wij samen met u. Wij dagen u uit om ons mee te nemen in uw droom zodat wij u en uw ideeën beter leren kennen. Daarna gaan onze specialisten aan het werk om van uw droom een uitvoerbaar 3D tuinontwerp te maken. Dit 3D tuinontwerp wordt uitgebreid met u besproken en het effect van aangebrachte wijzigingen kunt u direct zien. Met uw ideeën en onze kennis en ervaring komt uw droom tot werkelijkheid.

3D tuinontwerp

Omdat de techniek niet stil staat en wij u nog beter van dienst willen zijn maken wij onze tuinontwerpen in 3D. Eigenlijk bouwen wij u tuin al helemaal op in een virtuele wereld zodat u precies kunt zien hoe uw tuin eruit gaat zien. Door middel van een virtuele tuinwandeling komt uw toekomstige tuin werkelijk tot leven! Het formaat van bomen en struiken is vooraf goed te zien en ook het beeld na een paar jaar. Ook bouwwerken zoals overkappingen, pergola’s, vlonders en bergingen kunnen beter worden ingepast omdat alles vooraf in het 3D tuinontwerp zichtbaar wordt. Ook kunt u in het 3D tuinontwerp zien hoe de tuin eruit ziet in elk seizoen. Wat is het effect van bladverliezende en wintergroene bomen en planten in de tuin, en hoe hoog moeten de hagen en afscheidingen precies worden. Een effect van een waterornament of vijver in een 3D tuinontwerp gaat echt voor u leven en u kunt de vissen al voeren! Een 3D tuinontwerp geeft vooraf helderheid.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek en gaat deze uitdaging met ons aan! Bij het eerste kennismakingsgesprek kunnen wij u direct ons Tuinontwerpboekje overhandigen, een leuk naslagwerkje met handige ontwerptips.