Bedrijfstuin

Een mooie bedrijfstuin maakt een representatieve indruk

De bedrijfstuin is het eerste wat je zakelijke relaties zien als ze bij je op bezoek komen. Het is dus van belang om, voordat je relaties het bedrijfspand betreden, met de bedrijfstuin voor een representatieve indruk te zorgen. Maar wist je dat groen rondom en in het bedrijf meer voordelen biedt? Zo zorgt het voor stressreductie, meer productiviteit en creativiteit. Steeds meer overheidsinstellingen en bedrijven investeren daarom in zakelijk groen.

Aardoom Hoveniers kan met ruim 225 jaar aan vakkennis ook voor jouw bedrijf, instelling of VvE een tuin aanleggen en beheren. Naast bedrijfstuinen, leggen we ook groene schoolpleinen en winkelstraten aan. Allemaal met hetzelfde doel: het creëren van een fijnere leefomgeving, waarbij de onderhoudskosten binnen de perken blijven.

Aanleg bedrijfstuin.

Zo gaan we te werk

Kennismaking

We komen bij je op bezoek om kennis te maken en je wensen voor de bedrijfstuin te inventariseren. Daarbij geven we ook proactief advies. Bijvoorbeeld over het gebruik van bepaalde soorten planten en struiken. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de tuin er het hele jaar door mooi bij staat.

Bedrijfshoveniers van Aardoom.

Offerte uitbrengen

Op basis van de input uit het kennismakingsgesprek stellen we een offerte voor je op. Het kan natuurlijk zo zijn dat je na het gesprek over sommige aspecten van de bedrijfstuin van gedachten bent veranderd. Geen probleem, wij zien de offerte als vertrekpunt en passen hem indien nodig aan.

Creatie en presentatie van het 3D tuinontwerp

Na akkoord van de offerte maken we een 3D tuinontwerp. Op die manier kun je virtueel door de bedrijfstuin lopen, nog voordat de werkzaamheden zijn gestart. Na de presentatie voeren we (indien nodig) de laatste wijzigingen door en plannen we de aanleg van het zakelijk groen in.

Ontwerp bedrijfstuin.

Aanleg bedrijfstuin

In overleg plannen we de aanleg van de nieuwe bedrijfstuin in. Tijdens de aanleg houden we je continu op de hoogte van de voortgang. Zo weet je precies wat de status is. Nadat de aanleg is voltooid, volgt de oplevering. Mocht er achteraf onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan komen we terug om de puntjes op de i te zetten.

Neem contact met ons op

Vertel ons wat je wensen zijn voor het zakelijk groen. Neem ook gerust contact met ons op als je geen concrete ideeën hebt, maar gewoon vrijblijvend wilt sparren. We denken graag met je mee.

Stuur een berichtBel ons

Waarom een bedrijfstuin van Aardoom Hoveniers?

  • We denken met je mee en geven proactief advies. Bijvoorbeeld over het gebruik van materialen en beplanting dat tegen een stootje kan. Ook houden we rekening met de bestrating en de belasting die het moet aankunnen.
  • Doordat we van tevoren een 3D tuinontwerp maken, weet je van tevoren precies hoe de bedrijfstuin eruit komt te zien. Wel zo fijn!
  • We voeren de werkzaamheden zo netjes mogelijk uit, zodat je tijdens het uitvoeren van je eigen werk zo min mogelijk overlast ervaart.
  • We kunnen bedrijfstuinen van een NL Green Label voorzien. Het voordeel daarvan, is dat de tuin boekhoudkundig versneld kan worden afgeschreven. Dat levert fiscaal voordeel op.
  • Sinds 29 oktober 2018 draagt Aardoom Hoveniers de titel ‘Hofleverancier’. Bedrijven krijgen deze titel alleen als ze hebben bewezen koninklijke kwaliteit te leveren.
  • Aardoom Hoveniers is aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.

Ook tuinen voor scholen en VvE’s.

Zoals gezegd verzorgen we naast de aanleg van bedrijfstuinen ook zakelijk groen voor VvE’s, scholen en instellingen. Neem via het onderstaande formulier contact met ons op voor meer informatie.