Tuinaanleg

Tuinaanleg door vakkundige hoveniers

Je wilt een mooie plek van je tuin maken. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Om dat te realiseren, is het belangrijk dat de tuinaanleg vakkundig wordt uitgevoerd. Daarom is een goede voorbereiding onmisbaar.

Denk aan zaken zoals de juiste keuze voor de beplanting, zodat je tuin er het hele jaar mooi bij staat en aan voorzieningen om het hemelwater af te voeren. Kortom, bij tuinaanleg komt meer kijken dan in eerste instantie vaak wordt gedacht. Laat je het werk door Aardoom uitvoeren? Dan kun je erop rekenen dat je straks onbezorgd van je nieuwe tuin kunt genieten!

Voorbeelden van aangelegde tuinenZo pakken we tuinaanleg aan

Kennismaking

We komen bij je langs om je wensen in kaart te brengen. Ook inventariseren we met welke aandachtspunten we bij de tuinaanleg rekening moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan de beplanting die is afgestemd op kinderen en/of huisdieren of het beperken van de hoeveelheid werk dat moet worden uitgevoerd om de tuin te onderhouden.

Ook bespreken we of een tuinontwerp (voordat we starten met de tuinaanleg) nodig is. Als het om een relatief kleine aanlegklus gaat is er vaak geen tuinontwerp nodig. Bij tuinen die geheel nieuw aangelegd moeten worden, is een ontwerp vaak onmisbaar. In het tuinontwerp worden namelijk alle wensen en belangrijke aandachtspunten verwerkt. Bovendien maken we het ontwerp in 3D, waardoor je van tevoren weet hoe je tuin er straks uit komt te zien. Zo weet je precies of de tuin in ‘werkelijkheid’ aan het beeld voldoet dat je had verwacht.

Offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een offerte op. Zo weet je waar je aan toe bent en wat de kosten voor de materialen en het uit te voeren werk zijn. Een offerte is bij Aardoom nooit een statisch document. Moet het budget bijvoorbeeld bij nader inzien toch iets naar beneden worden gesteld? Dan kunnen we bijvoorbeeld voor bepaalde materialen goedkopere alternatieven aanbieden.

Creatie en presentatie 3D tuinontwerp

Na akkoord op de offerte maken we, Indien dit is afgesproken, een 3D tuinontwerp en presenteren we het concept aan je. Indien nodig voeren we de laatste wijzigingen in het ontwerp door en plannen we de tuinaanleg in.

Aanleg van jouw nieuwe tuin! 

Tijdens het aanleggen van je nieuwe tuin houden we je continu op de hoogte van de voortgang en wat er iedere dag wordt gedaan. Op die manier weet je hoe de aanleg vordert. Over onverwachte kosten tijdens de aanleg hoef je je in principe geen zorgen te maken. Doordat het werk van tevoren goed wordt uitgedacht, komen we tijdens de aanleg zelden voor verassingen te staan.

Tuinaanleg - pergola Kastanjehout

Vertel ons wat jouw wensen zijn

De vakkundige hoveniers van Aardoom hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van allerlei soorten tuinen. Van onderhoudsarme tuinen tot gezellige stadstuinen en van kleine patiotuinen tot grote villatuinen met een zwembad. Alles is mogelijk, niets is ons te gek. We horen graag wat jouw wensen zijn.

Stuur een berichtBel ons

Waarom je tuin door ons laten aanleggen?

  • Indien er voor de tuinaanleg een ontwerp wordt gemaakt, dan gebeurt dat in 3D. Zo weet je precies hoe je tuin eruit komt te zien.
  • We denken met je mee en geven proactief aanvullend advies. Denk bijvoorbeeld aan advies over de beplanting, zodat je tuin er het hele jaar door mooi bij staat. Of aan voorzieningen om hemelwater af te voeren, zodat je tuin bij een fikse regenbui niet blank komt te staan.
  • Tijdens de aanleg houden we je op de hoogte van de planning en de voortgang. Ook werken we netjes, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart.
  • Aardoom Hoveniers bestaat ruim 225 jaar. Je kunt er daardoor op rekenen dat de hoveniers van Aardoom vakbekwaam zijn.
  • Sinds 29 oktober 2018 dragen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. Bedrijven dragen deze titel als ze bewezen hebben koninklijke kwaliteit te leveren.
  • We zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.
  • Kortom, als je jouw tuin door Aardoom Hoveniers laat aanleggen, kun je op vakmanschap rekenen, zodat je achteraf niet met ‘had ik maar…’ momenten te maken krijgt. Bovendien kunnen we, indien je dat wenst, ook het gehele tuinonderhoud uit handen nemen.

Aardoom Hoveniers: ook voor exclusieve tuinen

Bij Aardoom hebben we ook ervaring met de aanleg van exclusieve tuinen. Bovendien kunnen we via onze grote partnernetwerk vrijwel al je wensen vervullen. Denk aan complete zwembaden, grote terrasoverkappingen, zwemvijvers, vlonders en de aanleg van een bloemenweide. Lees hier meer over de aanleg van exclusieve tuinen.

Dit zeggen onze klanten

Nico en Ilsa Zevenbergen

Vorig jaar hebben jullie een compleet nieuwe tuin aangelegd. We waren daar al heel tevreden mee, maar nu is daar nog een dimensie aan toegevoegd. Hij is werkelijk prachtig! We zijn er superblij en trots op. De mensen aan de straat blijven stilstaan om de tuin te bewonderen.

Een klein sfeerbeeld voegen we toe. Nogmaals enorm bedankt!

Gijs van Heijst

Aardoom heeft bij ons de tuin grondig aangepakt. Een project dat 5 weken in beslag nam. Er zat enige uitloop in het project maar daar konden ze zelf niets aan doen. Geen gedoe met niet komen want er loop al een ander project.

Geen gedoe met extra kosten (die we alsnog hebben gesplitst omdat ze zo’n goed werk leverde). De communicatie was uitstekend, men kwam met goede oplossingen als bleek dat iets net iets anders was dan verwacht en de kwaliteit is buitengewoon hoog. Gewoon een fijne, goede en zeer betrouwbare partner als uw uw tuin gaat aanpakken.