Tuinonderhoud

Tuinonderhoud: voor een mooie en vakkundig onderhouden tuin!

Je wilt dat je tuin er mooi bij staat, maar je hebt geen zin of tijd om het tuinonderhoud zelf uit te voeren, of je bent niet in staat om het werk te doen. Wat de reden ook is, Aardoom Hoveniers neemt het werk graag uit handen en zorgt dat je tuin er weer netjes bij staat. Van het snoeien van bomen en struiken, tot het verwijderen van onkruid en het ophogen van de tuin. We voeren al het tuinonderhoud uit. Zowel eenmalig als periodiek.

Zo zorgen we ervoor dat jouw tuin er weer top bij staat

Kennismaking

We komen langs om de werkzaamheden voor het tuinonderhoud in kaart te brengen. Daarbij geven we ook proactief (vrijblijvend) advies. Bijvoorbeeld over hoe je ervoor kunt zorgen dat planten die niet goed willen groeien weer aanslaan.

Offerte uitbrengen en (optioneel) een onderhoudsplan opstellen 

Wanneer het om eenmalig tuinonderhoud gaat, beperken we de offerte daartoe. Maar indien je wenst dat we het onderhoud deels of volledig uit handen nemen, dan stellen we naast de offerte ook een onderhoudsplan op. Zo weet je zeker dat je tuin er altijd netjes bij staat.

Uitvoeren van het tuinonderhoud

Bij het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden aan de tuin, werken we zo netjes mogelijk. Op die manier is de overlast minimaal. Bij klussen die meerdere dagen in beslag nemen, houden we je op de hoogte van de planning en de voortgang. Zo weet je precies wat de status van de onderhoudswerkzaamheden is.

Goed om te weten: bij het tuinonderhoud dat Aardoom Hoveniers uitvoert komt meerwerk zelden voor. Dat komt doordat we de werkzaamheden van tevoren goed bespreken en plannen. Mocht het toch onverhoopt zo zijn dat er meerwerk uitgevoerd moet worden, dan vragen we daar altijd eerst je toestemming voor.

Hoe kunnen wij je helpen?

Doordat Aardoom Hoveniers als 225 jaar actief is in tuinaanleg en tuinonderhoud, kunnen we vrijwel iedere denkbare onderhoudsklus uitvoeren. Vertel ons via de onderstaande knoppen welk onderhoud jij graag uitgevoerd wilt hebben.

Stuur een berichtBel ons

Voorbeelden van tuinen voor en na het uitvoeren van tuinonderhoud


Waarom je tuin door Aardoom Hoveniers laten onderhouden?

  • We denken met je mee en geven proactief advies. Bijvoorbeeld over hoe je ervoor kunt zorgen dat planten die niet goed willen groeien weer aanslaan.
  • We zijn transparant. We bespreken van tevoren duidelijk welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en wat de bijbehorende kosten zijn. Mocht het in het zeldzame geval zo zijn dat er meerwerk moet worden uitgevoerd, dan voeren wij dat alleen uit met jouw toestemming.
  • Het tuinonderhoud wordt netjes uitgevoerd, zodat je zo weinig mogelijk overlast van de werkzaamheden ervaart.
  • Aardoom Hoveniers bestaat ruim 225 jaar. Je kunt er daardoor op rekenen dat de hoveniers vakbekwaam zijn.
  • Sinds 29 oktober 2018 dragen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. Bedrijven dragen deze titel als ze bewezen hebben koninklijke kwaliteit te leveren.
  • We zijn erkend VHG Hovenier, aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.
  • We maken geen gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe wij bijvoorbeeld het onkruid tussen tegels op een milieuvriendelijke wijze bestrijden.

Tuinonderhoud door Aardoom in 1 minuut

Wil je meer weten over tuinonderhoud van Aardoom Hoveniers? Bekijk dan de onderstaande video.

Kortom, met tuinonderhoud van Aardoom Hoveniers kun je erop rekenen dat je tuin er weer top uitziet! En mocht er onverhoopt achteraf iets toch niet in orde zijn, Dan komen wij terug om het op te lossen. Ons doel is namelijk dat we een prettige leefomgeving voor jou creëren en jouw tevredenheid is daarbij enorm belangrijk.