3D tuinontwerp laten maken

Tuinontwerp door vakkundige tuinontwerpers

Je wilt volop genieten van het buitenleven, maar wat voor soort tuin past daar het beste bij? Wil je veel of weinig onderhoud? Hoe zorg je ervoor dat de tuin er in ieder seizoen mooi bij staat? Welke beplanting is het meest geschikt voor als je kinderen en/of huisdieren hebt?

De ervaren tuinontwerpers van Aardoom Hoveniers maken een 3D tuinontwerp voor je waarin ze met al dit soort zaken rekening houden. En omdat je vooraf virtueel door het gemaakte tuinontwerp kunt wandelen, weet je zeker dat jouw nieuwe tuin aan al je wensen voldoet!

Voorbeelden van 3D tuinontwerpen

Tuinontwerp laten maken door Aardoom Hoveniers.
Tuinontwerp door de ontwerpers van Aardoom Hoveniers.
Tuinontwerp met vuurkorf in de tuin.

Tuinontwerp laten maken: zo pakken we het aan

Kennismakingsgesprek

Een van onze tuinontwerpers komt langs om kennis te maken, de wensen te inventariseren en de tuin in te meten. Ook stellen we diverse vragen over zaken waarmee we in het tuinontwerp rekening moeten houden (denk aan huisdieren, kinderen, hoeveelheid tuinonderhoud etc.).

Offerte en conceptontwerp maken

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een offerte op voor het laten maken van het tuinontwerp. Bij akkoord werken we vervolgens een concept 3D ontwerp uit.

Presentatie 3D tuinontwerp

De tuinontwerper presenteert het concept van het 3D tuinontwerp. Indien je wenst dat bepaalde onderdelen van het ontwerp worden aangepast, dan voeren wij die wijzigingen vervolgens door en leveren we het definitieve ontwerp op.

Tuinontwerp met kippenhok en moestuin.

Optioneel: aanleg en onderhoud

Na de oplevering van het definitieve tuinontwerp kunnen we, indien je dat wenst, een begroting maken voor het aanleggen van de ontworpen tuin. Ook kunnen we een onderhoudscontract opstellen, zodat je tuin er altijd mooi bij staat.

Tuinaanleg.

Vertel onze tuinontwerpers wat jouw wensen zijn

Door de ruime ervaring met een diversiteit aan tuinsoorten, kunnen de tuinontwerpers van Aardoom Hoveniers vrijwel iedere soort tuin voor je ontwerpen en indien gewenst aanleggen en onderhouden. Vertel ons wat de wensen voor jouw nieuwe tuin zijn.

Stuur een berichtBel ons

Waarom een tuinontwerp laten maken door Aardoom Hoveniers?

  • Al onze tuinontwerpen maken we in 3D. Daardoor weet je, voordat de tuinaanleg start, precies hoe je tuin eruit komt te zien.
  • We denken met je mee en geven proactief aanvullend advies. Bijvoorbeeld over de beplanting, het onderhoud van de tuin en het behoud van je privacy. Zo krijg jij de tuin die écht bij je past.
  • Aardoom Hoveniers bestaat ruim 225 jaar. Je kunt er daardoor op rekenen dat onze tuinontwerpers vakbekwaam zijn.
  • Sinds 29 oktober 2018 dragen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. Bedrijven dragen deze titel als ze bewezen hebben koninklijke kwaliteit te leveren.
  • We zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.

Dit zeggen onze klanten

Ivonne Booi

Dank je wel Dionysios voor de mooie mediterrane tuin! De tuin ligt er heel mooi bij. Ik ben er ook heel blij mee. Ik heb inmiddels heel veel aardbeien, voor het 1e jaar frambozen, bramen, bessen en heel veel kruiden die ik vaak gebruik. Iedereen die hier komt vindt de tuin prachtig. De tuin betekent heel veel voor mij.

Het is heerlijk om alles te zien groeien en ik heb nu ook voor alle seizoenen wat. Voorjaarsbollen, winterheide en voor de rest bijna alleen maar vaste planten.

Niet alle planten zijn mediterraan, maar in ieder geval een groot deel. En door de sfeer met het grit en de flagstones, de beelden, de potten, de olijf, de Yucca’s, de vijg, de lavendel waan je je in een mediterraan land en dat was ook mijn grote wens. En ooit komt die fontein onder de platanen er ook vast wel. Er moet altijd wat te wensen overblijven toch. Ik ben in ieder geval blij dat je mijn wensen prima vertaald hebt. Iedereen vindt de indeling ook erg leuk en goed.

Inspiratie opdoen voor jouw nieuwe tuin?

Bij Aardoom Hoveniers denken we graag met je mee voor het maken van een ontwerp van jouw nieuwe tuin. Maar als je eerst zelf inspiratie op wilt doen, dan raden we je aan om ons op Pinterest te bezoeken.

Dionysios Sofronas (eigenaar Aardoom Hoveniers) heeft op Pinterest namelijk een mooie collectie van honderden tuinfoto’s samengesteld. Daardoor kun je allerlei leuke tuinideeën bekijken en kom je erachter wat jij mooi vindt en wat niet. Vervolgens kunnen wij daar het tuinontwerp op afstemmen.

Wil je Pinterest laten voor wat het is en direct vakkundig advies ontvangen? Dat is natuurlijk ook goed! Vul even het onderstaande formulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.