Over Aardoom

Over Aardoom

Team Aardoom Hoveniers

Team Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers is een organisatie met ruim 200 jaar tuinervaring. Een van de voordelen van onze lange historie is dat we goed beseffen dat we rentmeesters zijn. We geven deze aardbol door aan volgende generaties. Duurzaam tuinieren zit ons dan ook in het bloed. Het komt er in de praktijk op neer dat we werken met milieubewuste materialen en machines en dat maatschappelijk ondernemen voor ons vanzelfsprekend is.

“Onze mensen worden opgeleid met een groen hart.”

Een van de succesfactoren van Aardoom Hoveniers is de “open” cultuur waarin medewerkers, klanten en leveranciers hun wensen kenbaar maken en door samen te werken meerwaarde tot stand brengen. Daardoor creëren wij de mooiste tuinen van Nederland.


Maatschappelijk verantwoord

dionysios sofronas aardoom hoveniers

Directeur Dionysios Sofronas, zoon van Huibert Hendrik Aardoom, is bijzonder trots op de rijke geschiedenis van zijn bedrijf. Daarbij blijft het hoveniersvak een belangrijke passie van Dionysios, met bijzondere aandacht voor Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen.
“Ik denk dat we veel kunnen leren van vroeger. Kijk eens hoe gemakkelijk we vandaag de dag naar machines grijpen, waar men vroeger meer afhankelijk was van slimme werkmethoden en hulpmiddelen zoals een hefboom. Het schoonvegen van verharding in een particuliere tuin met een bladblazer is bijvoorbeeld helemaal niet nodig, dat kan prima met een bezem. Hierdoor worden mens en omgeving minder belast en worden mens en omgeving minde belast en wordt onze leefomgeving geen onnodige schade toegebracht.”

Aardoom Hoveniers scoort met 97% zeer hoog op MVO scan Branchevereniging VHG. Bekijk hier het rapport.


Van tuinklusje tot exclusieve tuin

Bij Aardoom Hoveniers hebben wij ons naast tuinontwerp en tuinaanleg gespecialiseerd in de aanleg van exclusieve en duurzame tuinen, waterberging, regenwateropvang en drainage, het geven van bemestingsadviezen en bodemonderzoek. Ook kunt u bij ons terecht voor een Visual Tree Assessment (VTA) en algemene boomveiligheid. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor tuinklusjes zoals het verwijderen van groene aanslag op tegels, het schoonmaken van uw bestrating of het snoeien van uw struik of boom.

Voor het kappen van grote bomen, in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Dordrecht en omstreken, kunt u ook nog steeds bij ons terecht. We zijn uw vertrouwde tuinman in de Drechtsteden.

Bewijzen dat onze aanpak werkt zijn er te over. Op de eerste plaats is daar natuurlijk onze leeftijd. Zonder kwaliteit te leveren houd je het geen 200 jaar vol. Daarnaast zijn we in het bezit van het predicaat ‘Exclusief Geselecteerd door De Tuinen van Appeltern’, duurzame professional bij NL Greenlabel en is het Veiligheid Certificaat Aannemingsbedrijven (VCA) een bewijs dat we zuinig zijn op onze mensen. Hierdoor bent u bij Aardoom Hoveniers verzekerd van gegarandeerd vakmanschap en kwaliteit!

Zoekt u een tuinman, hovenier of plantspecialist in Rotterdam, Ridderkerk, Dordrecht, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving? Bel of mail ons, wij brengen u Tuingeluk!