Over Aardoom

Vakwerk boven alles

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud is en blijft vakwerk. Of het nu gaat om timmerwerk, metselwerk, straatwerk, grondwerk of de aanleg van een zwemvijver, bij het aanleggen van tuinen moet de hovenier van alle markten thuis zijn. Toch ligt het hart van een tuinman of hovenier in het groen. Het levende groen bepaald de werkelijke waarde van een tuin. Alleen met groen creëren we duurzame tuinen. Dit is ook de reden dat Aardoom Hoveniers haar medewerkers zal blijven scholen om de kennis van groen, bodem en beplanting op peil te houden en waar mogelijk te verbeteren.


Groeiende interesse voor groen

Steeds meer mensen ervaren groen als belangrijk. De baten van groen in het stedelijke gebied zijn zowel economisch, als sociaal en maatschappelijk. Dat geldt voor de overheid, voor de projectontwikkelaar en woningcorporatie, voor bedrijven en winkelcentra en ook voor de burger. Wilt u ook ervaren welke voordelen groen voor u en uw organisatie kan opleveren? kijkt u dan eens rond op onze website www.groeienmetgroen.com klik de artikelen en onderzoeken aan en u zult versteld staan.


Tuintest

Om te weten wat er in de markt leeft en te peilen welke verwachtingen er zijn op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp en inrichting van de groene leefomgeving, heeft Aardoom Hoveniers De Nationale Tuintest ontwikkeld. Op De Nationale Tuintest kun je bepalen welk tuintype je bent en krijg je beter inzicht in de persoonlijke behoeften voor de inrichting van je tuin of buitenruimte. Hiermee kunnen we een bijdrage leveren aan de Nederlandse tuin in het algemeen en het vergroten van het Tuingeluk bij de Nederlandse tuinbezitter.

Doe de Nationale Tuintest


Gewone tuinklusjes en specialisatie

Aardoom Hoveniers zal zich verder blijven specialiseren in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en beheren van; groene schoolpleinen, natuurlijk spelen of speelnatuur, duurzame en natuurlijke tuinen en duurzame exclusieve buitenruimten bij zakelijke onderkomens, bedrijfspanden en kantoorgebouwen. Ook kunt u in de toekomst nog steeds bij Aardoom Hoveniers terecht voor het ophogen van uw tuin, aanleggen van drainage, bomen kappen, bemestingsadvies, beplantingsadvies en bodemonderzoek. Ook tuinklusjes als het opknappen van uw tuin, het snoeien van struiken, schoonmaken van tegels, verwijderen van groene aanslag of het volledig schoonmaken van uw bestrating blijven wij met plezier voor u uitvoeren.


Meer Tuingeluk

Wij zijn actief in Rotterdam, Ridderkerk, Dordrecht, Barendrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht, en directe omgeving. In de toekomst zullen wij onze regio verder uitbreiden richting Gorinchem, Breda en Roosendaal.

Aardoom Hoveniers biedt een totaalpakket voor iedere tuinbezitter, of u nu van natuurlijk, strak of romantisch houd. Wij bieden een totaalpakket voor het realiseren van een duurzame en groene leefomgeving. Wij maken de mooiste tuinen van Nederland.
Kortom, de snelste weg naar meer Tuingeluk!