Hovenier Hendrik-Ido-Ambacht

Hovenier Hendrik-Ido-Ambacht

Aardoom Hoveniers is een vertrouwd gezicht in de regio Hendrik-Ido-Ambacht. Van generatie op generatie voeren we al meer dan 225 jaar alle tuinklussen uit. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

We hebben ervaring met vrijwel alle soorten tuinen. Je kunt er dus op vertrouwen dat we jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Klik op de onderstaande knoppen voor meer informatie over de dienst waar je interesse naar uit gaat.

Werk waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar tuinklussen die Aardoom Hoveniers in de regio Hendrik-Ido-Ambacht heeft uitgevoerd? Bekijk dan de onderstaande foto’s om een impressie te krijgen van ons werk.

tuin met ruime tegelplateau's.

tuin met ruime terrassen

Klanten over Aardoom Hoveniers

Wil je weten hoe onze klanten ons werk beoordelen? Bekijk dan onze klantreviews op het platform klantenvertellen.nl.

Waarom kiezen voor Aardoom Hoveniers?

Voor veel mensen is hun tuin een plek waar ze willen ontspannen, genieten en plezier willen beleven. Maar om ervoor te zorgen dat de tuin hierin voorziet, heeft iedereen andere wensen. Bovendien is er vaak meer mogelijk dan er in eerste instantie wordt gedacht om de gewenste tuin te realiseren.

We doen er daarom alles aan om jouw tuinklus zo goed mogelijk uit te voeren. Dit kun je concreet van ons verwachten:

  • Onze hoveniers denken met je mee en geven proactief advies. Denk bijvoorbeeld aan het selecteren van de beplanting, zodat je tuin er het gehele jaar door mooi bijstaat.
  • We hebben kennis van zaken en zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, Erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel Professional, Appeltern Tuinexpert en FeelGood Garden Specialist.
  • We werken netjes, zodat jij (en eventuele buren) zo min mogelijk overlast hebt van onze werkzaamheden.
  • Sinds 29 oktober 2018 dragen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. We zijn enorm trots op deze titel, omdat hij alleen wordt uitgereikt aan bedrijven die hebben bewezen koninklijke kwaliteit te leveren.

Met welke tuinklus kunnen wij je helpen?

Vertel ons welke tuinklus jij uitgevoerd wilt hebben. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, tuinadvies of een offerte.

Stuur een berichtBel ons