Hovenier Krimpen aan den IJssel

Gratis advies gesprek

Hovenier Krimpen aan den IJssel

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis adviesgesprek bij Aardoom Hoveniers. Een nieuwe tuin begint namelijk met een goed idee. U wilt bijvoorbeeld een verhoogd vlonderterras in uw bloementuin. Of u wilt een landelijke tuin waar u uw eigen appels plukt voor de lekkerste appelmoes. Wij helpen u om dit soort ideeën wat concreter te maken. Maar ook als u nog niet zo goed weet hoe uw droomtuin eruit ziet bent u van harte welkom voor een adviesgesprek. Wij inspireren u graag. Wij zijn als hovenier vaak te vinden in Krimpen aan den IJssel.

Online inspiratie bij uw hovenier in Krimpen aan den IJssel

Doet u liever nu alvast inspiratie op? Neem eens een kijkje tussen de rest van onze projecten! Zo komt u wellicht direct tot heel leuke ideeën voor uw tuin. Verzamel alles wat u aanspreekt en maak er bijvoorbeeld een moodboard van. Als u die meeneemt naar het adviesgesprek dan kunnen we daar samen op voortborduren. Wij sparren graag met u over uw nieuwe tuin, met meer dan 200 jaar ervaring als hovenier kunnen wij ook u vast goed helpen.

Uitgevoerde projecten in Krimpen aan de IJssel

Aardoom Hoveniers is vanuit Ridderkerk volop actief in de regio. U kunt via de onderstaande linkjes een aantal projecten verder bekijken.

Hovenier Krimpen aan den IJssel

Nationale Tuintest

Een andere manier om te ontdekken wat voor tuin bij u past is door de Nationale Tuintest te doen. Wilt u zoveel mogelijk privacy en ontspanning of juist contact met de natuur in een weelderige bloementuin? Ontdek welk tuintype u bent!

Groen sinds 1793

Aardoom Hoveniers zet zich al sinds 1793 in voor groene tuinen in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Al in de 18e eeuw deed één van de Aardoom-voorvaders hovenierswerk voor de Singelkerk in Ridderkerk. En zo’n honderdvijftig jaar geleden gingen vader en zoon Aardoom wandelend met een kruiwagen en handgereedschap op pad om de tuinen van de gegoede burgerij in de omgeving van Krimpen aan den IJssel op te knappen. Hoewel het er nu iets efficiënter aan toegaat, onderhoudt het hoveniersbedrijf tuinen nog steeds zo duurzaam mogelijk. Want waarom een bladblazer gebruiken als je met een bezem tuinen in Krimpen aan den IJssel net zo bladvrij krijgt? Dat is één van de redenen dat Dionysios Sofronas, zoon van Huibert Hendrik Aardoom, zo trots is op zijn hoveniersbedrijf en medewerkers. De passievolle duurzaamheid, rijke geschiedenis en jarenlange ervaring van Aardoom Hoveniers laat hij maar al te graag zien in de realisatie van uw droomtuin!

Gratis advies

Wilt u gebruikmaken van de jarenlange kennis en ervaring van onze vakmensen? Of wilt u samen met ons sparren over het moodboard van uw droomtuin? Dat kan gratis en vrijblijvend, tijdens een kennismakingsgesprek bij hovenier Krimpen aan den IJssel.

Hovenier Krimpen aan den IJssel voor Tuinaanleg, Tuinonderhoud en TuinontwerpBeoordeling door klanten:
8.5​/10 ­
46 ­