Hovenier Rotterdam

Gratis advies gesprek

Hovenier Rotterdam

Op zoek naar een hovenier Rotterdam? Aardoom Hoveniers is al 200 jaar dé hovenier in de regio Rotterdam. Als hovenier Rotterdam is ons motto  “een mooie tuin voor iedereen”. Dat is wat ons drijft, mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Wij kunnen daarbij goed luisteren, en uw de aanpak bieden die u nodig heeft.

Wij hebben veel projecten in Rotterdam gerealiseerd, wij kennen daardoor de specifieke tuinmogelijkheden in de stad. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Of het nu om een kleine tuinklus gaat of om een complete renovatie, wij ontzorgen u. Van het gazon maaien tot een mooi tuinontwerp en het realiseren daarvan.

“Ruime ervaring als hovenier in Rotterdam!”

Aardoom Hoveniers is het oudste hoveniersbedrijf van Nederland en de oudste hovenier van Rotterdam en dus de meest ervaren partner om het beheer van uw groen in handen te geven. U kunt ons inschakelen voor allerlei klussen in de tuin. Denkt u bijvoorbeeld aan tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinontwerp.

Projecten van hovenier Rotterdam

Onderstaand een willekeurige greep uit de projectfoto’s van projecten die wij als hovenier in Rotterdam hebben uitgevoerd.

Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende projecten die wij als hovenier in Rotterdam hebben uitgevoerd:

Meer projecten bekijken: klik op onze projecten!

Voorbeeld digitaal tuinontwerp in Rotterdam

Deze mediterrane tuin in Rotterdam heeft de sfeer van je vakantiebestemming in Griekenland of Spanje. lekker genieten onder de druiven op de heetste dagen of lekker zonnebaden op het mooie terras van flagstones. de vogels fluiten en komen gezellig drinken uit de fontein in het midden van de tuin. Het is zorgeloos genieten in deze zonnige tuin!

Onze werkzaamheden als Hovenier Rotterdam

Als dé Hovenier in Rotterdam en omstreken zijn wij in staat om u bijvoorbeeld te helpen bij het aanleggen van een terras, bestrating, beplanten en het aanleggen van een vijver. Wilt u meer weten over het verwijderen van een boom in Rotterdam, klik dan op de link.  Maar het belangrijkste is een samenhangende en goede uitstraling van uw tuin. Wij komen met creatieve ideeën die passen bij de gewenste uitstraling en sfeer! Maar maak gerust ook een afspraak voor een inspirerend gratis adviesgesprek bij Aardoom Hoveniers.

Hovenier Rotterdam

Ook een hovenier Rotterdam inschakelen?

U kunt laagdrempelig kennis met ons maken door allereerst een gratis tuinadvies aan te vragen of een gratis kennismakingsgesprek. Wij delen graag onze ideeën met u!

Nieuw: 3D tuinontwerp bij hovenier Rotterdam!

Dat is wat ons drijft, mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Een mooie tuin begint, net als een mooie woning, met een goed 3D tuinontwerp. Dit 3D tuinontwerp maken wij samen met u. Wij dagen u uit om ons mee te nemen in uw droom zodat wij u en uw ideeën beter leren kennen. Daarna gaan onze specialisten aan het werk om van uw droom een uitvoerbaar 3D tuinontwerp te maken. Dit 3D tuinontwerp wordt uitgebreid met u besproken en het effect van aangebrachte wijzigingen kunt u direct zien. Met uw ideeën en onze kennis en ervaring komt uw droom tot werkelijkheid.

Meer lezen over onze 3D tuinontwerpen? Klik op deze link. 

hovenier rotterdam tuinontwerp

 

Een kijkje achter de schermen bij Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers is één van de vijf genomineerden voor de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2017. De prijsuitreiking vindt plaats op 7 december 2017.

Beoordeling door klanten:
8.5​/10 ­
46 ­