Hovenier Rotterdam

Hovenier voor Rotterdam en omstreken: Aardoom Hoveniers

Heb je een hovenier in Rotterdam nodig? Aardoom Hoveniers voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en de overheid. Doordat Aardoom Hoveniers al ruim 225 jaar als hoveniersbedrijf in Rotterdam en omstreken tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer informatie over onze diensten.

Waarom kiezen voor hoveniersbedrijf Aardoom?

  • We denken met je mee en geven waar mogelijk proactief advies. Denk bijvoorbeeld aan de juiste combinatie van beplanting, zodat je in ieder seizoen een mooie tuin hebt.
  • Bij de uitvoering van werkzaamheden werken we netjes, zodat de overlast minimaal is.
  • Aardoom Hoveniers bestaat ruim 225 jaar. Daarmee zijn we het oudste hoveniersbedrijf van Nederland.
  • Sinds 29 oktober 2018 dragen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. Deze titel wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die bewezen hebben dat ze koninklijke kwaliteit leveren.
  • We zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.

 Neem contact op

Vertel ons hoe we jou van dienst kunnen zijn. Neem via de onderstaande knoppen contact met ons op, we helpen je graag.

Stuur een berichtBel ons

Projecten van hovenier Rotterdam

Onderstaand een willekeurige greep uit de projectfoto’s van projecten die wij als hovenier in Rotterdam hebben uitgevoerd.

Meer weten over onze hoveniersdiensten?

Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.