Hovenier Rotterdam

Hovenier Rotterdam

Hovenier voor Rotterdam en omstreken: Aardoom Hoveniers

Heb je een hovenier in Rotterdam nodig? Aardoom Hoveniers voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en de overheid. Doordat Aardoom Hoveniers al ruim 225 jaar als hoveniersbedrijf in Rotterdam en omstreken tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer informatie over onze diensten.

Waarom kiezen voor hoveniersbedrijf Aardoom?

  • We denken met je mee en geven waar mogelijk proactief advies. Denk bijvoorbeeld aan de juiste combinatie van beplanting, zodat je in ieder seizoen een mooie tuin hebt.
  • Bij de uitvoering van werkzaamheden werken we netjes, zodat de overlast minimaal is.
  • Aardoom Hoveniers bestaat ruim 225 jaar. Daarmee zijn we het oudste hoveniersbedrijf van Nederland.
  • Sinds 29 oktober 2018 dragen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. Deze titel wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die bewezen hebben dat ze koninklijke kwaliteit leveren.
  • We zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.

 Neem contact op

Vertel ons hoe we jou van dienst kunnen zijn. Neem via de onderstaande knoppen contact met ons op, we helpen je graag.

Stuur een berichtBel ons

Hovenier Rotterdam

Op zoek naar een hovenier in Rotterdam? Aardoom Hoveniers is al 200 jaar dé hovenier in de regio Rotterdam. Als hovenier Rotterdam is ons motto “een mooie tuin voor iedereen”. Dat is wat ons drijft, mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Wij kunnen daarbij goed luisteren, en uw de aanpak bieden die u nodig heeft.

Wij hebben veel projecten in Rotterdam gerealiseerd, wij kennen daardoor de specifieke tuinmogelijkheden in de stad. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Of het nu om een kleine tuinklus gaat of om een complete renovatie, wij ontzorgen u. Van het gazon maaien tot een mooi tuinontwerp en het realiseren daarvan.

“Ruime ervaring als hovenier in Rotterdam!”

Aardoom Hoveniers is het oudste hoveniersbedrijf van Nederland en de oudste hovenier van Rotterdam en dus de meest ervaren partner om het beheer van uw groen in handen te geven. U kunt ons inschakelen voor allerlei klussen in de tuin. Denkt u bijvoorbeeld aan tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinontwerp.

Projecten van hovenier Rotterdam

Onderstaand een willekeurige greep uit de projectfoto’s van projecten die wij als hovenier in Rotterdam hebben uitgevoerd.

Onze werkzaamheden als Hovenier Rotterdam

Als dé Hovenier in Rotterdam en omstreken zijn wij in staat om u bijvoorbeeld te helpen bij het aanleggen van een terras, bestrating, beplanten en het aanleggen van een vijver. Wilt u meer weten over het verwijderen van een boom in Rotterdam, klik dan op de link.  Maar het belangrijkste is een samenhangende en goede uitstraling van uw tuin. Wij komen met creatieve ideeën die passen bij de gewenste uitstraling en sfeer! Maar maak gerust ook een afspraak voor een inspirerend gratis adviesgesprek bij Aardoom Hoveniers.

Hovenier Rotterdam

Ook een hovenier Rotterdam inschakelen?

U kunt laagdrempelig kennis met ons maken door allereerst een gratis tuinadvies aan te vragen of een gratis kennismakingsgesprek. Wij delen graag onze ideeën met u!

Nieuw: 3D tuinontwerp bij hovenier Rotterdam!

Dat is wat ons drijft, mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Een mooie tuin begint, net als een mooie woning, met een goed 3D tuinontwerp. Dit 3D tuinontwerp maken wij samen met u. Wij dagen u uit om ons mee te nemen in uw droom zodat wij u en uw ideeën beter leren kennen. Daarna gaan onze specialisten aan het werk om van uw droom een uitvoerbaar 3D tuinontwerp te maken. Dit 3D tuinontwerp wordt uitgebreid met u besproken en het effect van aangebrachte wijzigingen kunt u direct zien. Met uw ideeën en onze kennis en ervaring komt uw droom tot werkelijkheid.

Meer lezen over onze 3D tuinontwerpen? Klik op deze link. 

hovenier rotterdam tuinontwerp

 

Een kijkje achter de schermen bij Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers is één van de vijf genomineerden voor de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2017. De prijsuitreiking vindt plaats op 7 december 2017.

Beoordeling door klanten:
8.5​/10 ­
46 ­