Hovenier in Dordrecht?

Hovenier in Dordrecht?

Hovenier Dordrecht

U wilt een nieuwe tuin! Wij zijn als hovenier ook zeer actief in Dordrecht en wij maken, ontwerpen en onderhouden de mooiste tuinen van Dordrecht. Voor een goede prijs een duurzame tuin, helemaal naar uw wensen en ideeën. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

Mediterraanse tuin Dordrecht

Is Italië uw favoriete vakantieland? Hoe heerlijk zou het zijn om u iedere dag in Italiaanse sferen te wanen? Vanuit uw huis stapt u zo uw mediterraanse tuin in… 

aanleg-ontwerp-grieks-mediterrane-tuin-ridderkerk-4

Kindertuin Dordrecht

Of wilt u niets liever dan dat uw kinderen zich buiten kunnen uitleven? Een plek waar uw kinderen zich in hun eigen veilige omgeving kunnen ontwikkelen door te spelen en te leren: een kindertuin in Dordrecht. Kijk gerust eens tussen onze andere tuinprojecten in de omgeving van Dordrecht, zodat u ideeën op kunt doen. Ook voor bijvoorbeeld aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen bent u bij ons aan het juiste adres.

Groen sinds 1793 en actief in de Drechtsteden

Aardoom Hoveniers zet zich al sinds 1793 in voor groene tuinen in de omgeving Dordrecht en de Drechtsteden. Zo’n honderdvijftig jaar geleden gingen vader en zoon Aardoom wandelend met een kruiwagen en handgereedschap op pad om de tuinen van de gegoede burgerij op te knappen. Hoewel het er nu wat efficiënter aan toegaat, onderhoudt het hoveniersbedrijf Dordrecht tuinen nog steeds zo duurzaam mogelijk. Want waarom een bladblazer gebruiken als je met een bezem tuinen in Dordrecht net zo bladvrij krijgt?

Gratis advies 

Wilt u gebruikmaken van de jarenlange kennis en ervaring van onze vakmensen? Of wilt u eens een keer komen sparren over uw droomtuin? Wij geven gratis advies, zodat uw nieuwe tuin de mooiste tuin van Dordrecht wordt. Onze slogan is “een mooie tuin voor iedereen”, wij maken daarom alle soorten tuinen van klein tot groot.  

hoveniersbedrijf dordrecht verhoogde tuinbakBeoordeling door klanten:
8.5​/10 ­
46 ­