Projecten

Mediterrane tuin Rotterdam

mediterrane_tuin_rotterdam_03

Mediterrane tuin Rotterdam geen sprookje!
Geniet van een mediterrane tuin Rotterdam! Een goed glas wijn, een lekker stukje vis op de houtskoolgrill en druiven groeien boven je hoofd en vormen een natuurlijke parasol.

Voor deze mediterrane tuin Rotterdam is eerst een 3D-tuinontwerp gemaakt waarin alle wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt en de materialen zorgvuldig zijn geselecteerd. Daarna is de tuin aangelegd door de professionele vakmensen van Aardoom Hoveniers. De sfeer van deze mediterrane tuin Rotterdam is goed voelbaar ondanks dat deze net is aangelegd. Het gras is net ingezaaid en de planten moeten zich nog verder ontwikkelen. De opdrachtgever vindt dit juist het leuke aan deze mediterrane tuin Rotterdam. Zo kunnen de tuineigenaren zelf de ontwikkeling van de tuin meebeleven en bijsturen naar wens.

Creëer uw eigen vakantieoord met een 3D-tuinontwerp

Zelf je eigen mediterrane tuin Rotterdam aanleggen? Bel ons gerust voor meer informatie en wij komen graag bij je langs om al je wensen door te spreken. Een Griekse, Italiaanse of juist meer Toscaanse sferen, bij ons is alles mogelijk. Wij halen je favoriete vakantiebestemming thuis. Geniet 12 maanden van het jaar van je eigen mediterrane tuin Rotterdam.

 

Kennis en vakkundigheid noodzakelijk

Voor de ontwikkeling van een mediterrane tuin Rotterdam is de juiste kennis en vakmanschap zeer belangrijk. Het is belangrijk om voor de aanleg van de mediterrane tuin Rotterdam eerst de bodem goed aan te pakken. De grond moet geschikt worden gemaakt voor de toekomstige planten. Verder is de keuze van de juiste materialen van belang. Maar maakt je geen zorgen. Met de begeleiding van de professionals van Aardoom Hoveniers ben je aan het goede adres. Zij weten als geen ander hoe een mediterrane tuin Rotterdam moet worden aangelegd. Tenslotte is onze ontwerper Dionysios Sofronas van Griekse afkomst en weet als geen ander hoe je een mediterrane tuin Rotterdam maakt.