Projecten

Natuurlijk spelen in Ridderkerk

natuurlijk spelen Ridderkerk

In samenwerking met de gemeente Ridderkerk ontwikkelen Aardoom Hoveniers en Stichting Abela een natuurlijke speelplek in het Reijerpark. Scholen in de buurt zijn betrokken bij het ontwerpproces. Veel ideeën van de kinderen zijn verwerkt in het ontwerp van de speelplek. Het grote grondwerk is inmiddels uitgevoerd en er kan in het Reijerpark al gespeeld worden!

Veel ideeën van de kinderen zijn verwerkt in het ontwerp

In november 2015 hebben Aardoom Hoveniers en Stichting Abela samen met Gemeente Ridderkerk een tweedaags evenement georganiseerd waarin verschillende buitenactiviteiten mogelijk waren. Tijdens deze dagen zijn verschillende leuke spelaanleidingen aangelegd met de hulp van scholen en vele vrijwilligers waaronder ouders, grootouders en kinderen uit de buurt. Op deze dagen hebben we veel leuke activiteiten gedaan waaronder; een wilgentunnel vlechten, een stammenpad aangelegd en met houtsnippers spannende nieuwe paadjes maken in het bos.

Heb je ook zin om mee te werken, dat kan! Natuurlijk Spelen Reyerpark is in ontwikkeling.
Volg de Facebookpagina ‘Natuurlijk spelen Reyerpark’ om te zien wanneer het volgende evenement plaatsvindt.

Rondom de werkzaamheden worden regelmatig nog enkele andere buitenactiviteiten georganiseerd zoals:

    • Outdoor Bootcamp-training
    • Op zoek naar spannende dieren in het park
    • Popcorn bakken boven een vuurtje

Wil je meer weten over onze activiteiten of wil je zelf meedoen? neem dan contact op met Stefan van der Worm van Stichting Abela: stefan@abela.nl, 06-25036949.