Tuintips

11
sep

14e editie van de Dag van de Openbare Ruimte.

Door:

DORNL2017_Logo_300x300

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2017 is de 14e editie van de Dag van de Openbare Ruimte. Naar verwachting zullen meer dan 6.000 bezoekers zich uitgebreid laten informeren over de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. Dit gebeurt door zo’n 600 exposanten. Aan de beurs is een uitgebreid inhoudelijk programma gekoppeld.

Aardoom Hoveniers is dit jaar ook aanwezig met Groeien met Groen en Goede Speelprojecten. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over onze aanpak voor het inrichten van fijne groene plekken in de buitenruimte.  Wij transformeren (stads)parken, (winkel)straten, (school)pleinen en (binnen)tuinen tot prettige leefruimtes waar men zich veilig en prettig voelt.

tuinontwerp-speelplekken

De Dag van de Openbare Ruimte onderscheidt zich van andere vakbeurzen door het allesomvattende aanbod van producten en diensten. Van meubilair en verlichting tot bestrating en groen; op de beurs komen bezoekers in aanraking met alle facetten van de openbare ruimte. Denk hierbij aan ontwikkelingen en aanbod voor dagelijkse toepassingen, maar ook aan de nieuwste technologieën en trends rondom Smart Cities. Naast de aanwezigheid van bedrijven en organisaties is er op de komende editie ook een uitgebreid lezingenprogramma in meerdere zalen. Bezoekers krijgen hierdoor een actueel beeld van de thema’s waar specialisten zich mee bezighouden. Nieuw dit jaar zijn de twee podia, waar themalezingen over klimaat, beheer, de slimme stad en de gezonde stad plaatsvinden. Ook verzorgt uitgever Acquire prikkelende Talks en zijn er op de eerste verdieping praktijkgerichte lezingen.

Voor kenners en professionals in ontwerp en onderhoud De beurs richt zich op ambtenaren, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, planologen en andere professionals, maar óók op burgers die zich betrokken voelen bij de ontwikkeling van hun eigen leef- en werkomgeving. De beursvloer is bij uitstek de gelegenheid om, onder het genot van gratis koffie, thee en fris, kennis te delen over deze ontwikkelende markt. Openbare ruimte is booming. Dit blijkt uit de groei van de beurs door de jaren heen. Afgelopen editie zijn de bezoekersaantallen met 14% gestegen. Dit jaar worden er ruim 6.000 bezoekers verwacht. Op de beursvloer zijn producten en diensten binnen de sectoren: Groen, Licht, Bestrating, Ondergronds, Straatmeubilair, Spelen, Advies & Beheer, Landschapsarchitectuur & Ontwerp. Toegang tot de beursvloer en alle lezingen is gratis. Meer informatie op: www.openbareruimte.nl.

0 reacties

Plaats reactie