Tuintips

26
jun

Onderhoud van uw bedrijfstuin door Aardoom Hoveniers

Door:
0 reacties

Veel mensen brengen meer tijd door op het werk dan thuis in de tuin. Hierdoor kunnen zij vaak niet optimaal profiteren van de voordelen die een tuin te bieden heeft. Maar dat kan anders. Het kan immers gecombineerd worden: een heerlijke bedrijfstuin voor ontspannen pauzes of inspirerende vergaderingen! De bedrijfstuin wordt onderhouden door Aardoom Hoveniers, zodat de organisatie er geen omkijken naar heeft. Zo heeft het alleen maar voordelen voor uw bedrijf!

Een bedrijfstuin heeft vele functies, ongeacht de sector waarin uw bedrijf opereert. Voor een horecaonderneming is de toegevoegde waarde van een tuin evident. Gasten zullen het zeer waarderen als het terras is omgeven door een mooie, goed onderhouden tuin. Het genietmoment dat uw gasten beleven, zal dan nog net even iets fijner aanvoelen!

Maar ook voor een kantoorpand heeft een bedrijfstuin veel voordelen. Allereerst is het een zeer prettige plek voor de werknemers. Zij kunnen niet alleen de pauzes doorbrengen in het heerlijke zonnetje dat schijnt op een groene, aangename omgeving. Ook tijdens hun werkzaamheden kijken ze uit over bloeiende planten en kleurrijke bloemen. Goede, innovatie ideeën borrelen van vanzelf op! En natuurlijk krijgt u geregeld klanten over de vloer. Hen ontvangt u uiteraard het liefste in een fijne omgeving. Zo is de bedrijfstuin direct het visitekaartje van uw bedrijf.

onderhoud bedrijfstuin

Tuinreportage in Ridderkerk van groen schoolplein voor Aardoom Hoveniers door Caroline Piek Photography

Daarom is het wel belangrijk dat de bedrijfstuin goed is aangelegd en geregeld wordt onderhouden. Een rommelige bedrijfstuin zal immers alleen maar een slechte indruk maken op uw klanten. Aardoom Hoveniers is gespecialiseerd in het ontworpen en aanleggen van onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen. Want een onderhoudsarme tuin die zeer representatief oogt, is zeker mogelijk!

Wanneer u ervoor kiest om de zorg van uw bedrijfstuin aan Aardoom Hoveniers over te dragen, heeft u er vanaf dat moment geen omkijken meer naar. U heeft bij Aardoom Hoveniers een vaste hovenier voor de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden. Hij is uw eerste aanspreekpunt en met hem maakt u afspraken over geplande onderhoudsbeurten. Ook kunt u bij hem terecht met u vragen en opmerkingen. 

De gemaakte afspraken over de gewenste werkzaamheden en de bijbehorende kosten worden schriftelijk vastgelegd in een onderhoudsovereenkomst. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn en kan daar geen onduidelijk over bestaan. Op alle gebieden wordt u kortom door Aardoom Hoveniers ontzorgd!

Een voordelige bedrijfstuin

Zoals gezegd is een goed onderhouden bedrijfstuin een inspiratiebron voor werknemers en een uitstekend visitekaartje naar klanten. Een bijkomend financieel voordeel is dat investeren in een groene omgeving belastingvoordeel op kan leveren.

Want wat u wellicht niet zult weten is dat investeringen in een duurzame tuin, die aantoonbaar bijdragen aan de versterking van de biodiversiteit, sinds 1 januari 2015 in aanmerking komen voor investeringsaftrek. Bedrijven die investeren in technieken/producten die op de milieulijst staan, kunnen tot maximaal 36% van de investeringskosten aftrekken van hun fiscale winst. Voorgaande zin zal voor u wellicht weinig verhelderend werken. Maar als VHG-Hovenier en NL Greenlabel Professional weet Aardoom Hoveniers als geen ander op welke wijze u hiervan optimaal gebruik kan maken.

Een bedrijfstuin, aangelegd en onderhouden door Aardoom Hoveniers, is dus een voordelige investering die bijdraagt aan een duurzame wereld!
onderhoud bedrijfstuin

0 reacties

Plaats reactie