Tuintips

26
apr

Tuinonderhoud in Rotterdam door Aardoom

Door:
0 reacties

Rotterdam is booming. Zowel toeristen als inwoners weten de stad te vinden. En bij een bloeiende stad horen natuurlijk ook bloeiende tuinen. Om dit te realiseren is tuinonderhoud in Rotterdam belangrijk. Aardoom Hoveniers kan u hier een handje bij helpen: door uw Rotterdamse tuin eigenhandig te onderhouden, of door u te voorzien van handige tips!

Rotterdam bloeit! Het wordt steeds vaker getipt in reisboekjes als dé stad om te bezoeken. Met natuurlijk bekende publiekstrekkers als de Witte de Withstraat en de nieuwe Markthal. Maar niet alleen toeristen weten Rotterdam te vinden, ook woningzoekenden komen graag naar Rotterdam. Het saldo van binnenlandse verhuizingen is negatief in alle grote steden in de Randstad, behalve in Rotterdam!

Maar de stad als geheel is natuurlijk niet het enige dat bloeit. Tussen alle hoge, moderne gebouwen die de aandacht trekken, zit ook veel groen verstopt. Van grote stadsparken, tot tuinen van particulieren in de leuke woonwijken. Ook dit groen zorgt ervoor dat Rotterdam en haar woonwijken aantrekkelijk zijn. Dit is belangrijk om de huidige aantrekkingskracht te behouden en te versterken. Maar die tuinen in Rotterdam moeten dan natuurlijk wel goed onderhouden worden.

Er daar kunnen de hoveniers van Aardoom Hoveniers een rol inspelen. Als geen ander kunnen zij het tuinonderhoud in Rotterdam op zich nemen. Goed tuinonderhoud zorgt ervoor dat de tuin er het gehele jaar mooi bij kan liggen. Hierdoor straalt de tuin in alle vier de seizoenen.

Voor sommige tuinen stelt het onderhoud misschien niet heel veel voor, maar dit betekent nog niet dat het niet hoeft te gebeuren. Hoe klein of simpel de tuin ook is: onkruid groeit overal, en de beplanting moet af en toe ‘gefinetuned’ worden. Het uitvoeren van deze werkzaamheden scheelt al een hele hoop in het aanzicht van de tuin. Maar duurzaam tuinonderhoud gaat natuurlijk verder dan dat. Af en toe moeten er meer ingrijpend onderhoud plaatsvinden om de tuin gezond en bloeiend te houden.

tuinonderhoud rotterdam

Hovenier voor het tuinonderhoud in Rotterdam

Hoveniers van Aardoom Hoveniers kunnen ook helpen bij dit grotere tuinonderhoud. Zij zijn zeer ervaren in het onderhouden van tuinen in Rotterdam. Samen met u kunnen ze afspreken welk tuinonderhoud zij voor hun rekening nemen en wat u graag zelf wilt doen. Zelf tuinieren is immers ook reuze leuk en ontspannend!

Als u ervoor kiest om ook zelf het heft in handen te nemen, dan kunnen de hoveniers van Aardoom Hoveniers u ook voorzien van tips. Zo kunnen zij ook indirect bijdragen aan het tuinonderhoud in Rotterdam, zodat uw tuin er altijd stralend bijligt.

Onderhoud bedrijfstuinen in Rotterdam

Zoals gezegd zit Rotterdam als stad in de lift. Eén doelgroep blijft echter nog wat achter: bedrijven. Of Aardoom Hoveniers verandering in kan brengen, is natuurlijk nog maar de vraag, maar één ding is zeker: een mooie, goed onderhouden bedrijfstuin maakt de kantoor/werkomgeving aantrekkelijker!

Zowel werknemers als klanten voelen zich meer op hun gemak in een groene omgeving die keuring onderhouden is. U kunt een netjes onderhouden bedrijfstuin zien als een belangrijk visitekaartje van het bedrijf. Natuurlijk wilt u niet te veel omkijken hebben naar het onderhoud van deze bedrijfstuin in Rotterdam. Daarom kunt u dit volledig uitbesteden aan de hoveniers van Aardoom Hoveniers. Zij zorgen ervoor dat de bedrijfstuin altijd representatief is voor hetgeen uw bedrijf wilt uitstralen. Misschien dat zich dan ook meer andere bedrijven in Rotterdam gaan vestigen!

0 reacties

Plaats reactie