Tuintips

17
apr

Tuinontwerp in Rotterdam?

Door:
0 reacties

De huizenmarkt zit inmiddels weer flink in de lift, ook in de regio Rotterdam. Uw nieuwe woning heeft een mooi balkon of zelfs een echte tuin. De vorige bewoner heeft er weinig aandacht aan besteed, dus van het groen is weinig meer over. De verlepte bloemen geven een treurig aanzicht, de potplanten hebben vergeefs geschreeuwd om water en de dorre bladeren en het onkruid hebben triomfantelijk de tuin veroverd. Tijd voor verandering!

Maar waar te beginnen? Een mooie tuin begint, net als een mooie woning, met een goed plan. Maar een tuinontwerp maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Aardoom Hoveniers kan u helpen bij het tuinontwerp. Vraag uzelf eens af: hoe ziet uw droomtuin eruit? Wilt u een vijver? Een mooie vuurplaats? Of verlangt u al jaren naar uw eigen moestuin? Als u uw wensen op een rijtje heeft, kan Aardoom Hoveniers aan de slag met het tuinontwerp.

Onze specialisten hebben vele projecten in Rotterdam gerealiseerd, zij kennen daardoor de specifieke tuinmogelijkheden in de stad. Ervaringen die zij meenemen in het realiseren van uw droomtuin. Zo gaan de specialisten Aardoom Hoveniers van tuinontwerp naar werkelijkheid!

Tuinontwerp voor patio

En let wel, uw oppervlakte hoeft helemaal niet groot te zijn om iets moois te realiseren. Zeker als u in het centrum van een grote stad woont, zoals Rotterdam, is de ruimte nou eenmaal beperkt. Maar ook op weinig vierkante meters kunnen er zeer creatieve ideeën worden bedacht. Ieder dakterras of patio kan uitgroeien tot een heerlijke plek om te zitten. Het is toch zonde om deze schaarse buitenruimte niet optimaal te benutten?

3d tuinontwerp van Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers maakt mooie 3D ontwerpen waarin de tuin echt tot leven komt. 

Aardoom Hoveniers heeft bijvoorbeeld in Rotterdam van een kleine patio een heerlijke leefomgeving gemaakt. In het tuinontwerp moest de ontwerper er rekening mee houden dat de tuin kindvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud moest zijn. Door slim gebruik van materialen en planten kon dit doel worden behaald en oogt de patio ook nog eens groter! Bekijk deze link voor het project.

Ondernemend Rotterdam

tuinontwerp rotterdamMaar tuinen vinden we natuurlijk niet alleen rondom woningen. Misschien bent u wel een ondernemer en heeft u net een nieuw kantoorpand aangeschaft in het hippe en snel groeiende Rotterdam. De binnentuin leent zicht uitstekend voor wat vrolijkheid in de vorm van mooie beplanting. Het personeel krijgt een plek waar het af en toe even kan uitblazen en het oogt mooi naar klanten die over de vloer komen.

De binnentuin moet dan natuurlijk wel overeen komen met het imago dat u met uw onderneming wil uitstralen. Oftewel: het tuinontwerp is zeer belangrijk. Aardoom Hovenier heeft veel tuinen ontworpen in Rotterdam, ook stadstuinen op een klein oppervlakte. Ook deze tuinen wisten wij om te toveren tot inspiratieplekken en locaties waar mensen graag samenkomen. Laat u verassen door ons tuinontwerp en maak de werkomgeving voor uw personeel nog wat aangenamer.

Alles kan in Rotterdam

En nog een tip voor de twijfelaar: Niets is onmogelijk! Een echte tuin met grote bomen op een dak, ‘dat zal wel niet kunnen’ hoor ik u denken. Maar op de Kop van Zuid in Rotterdam heeft Aardoom Hoveniers dit gerealiseerd. Door in het tuinontwerp slimme technieken toe te passen is er een mooie groene leefomgeving op hoogte ontstaan waar mensen en dieren dagelijks kunnen genieten. Bekijk deze link voor een mooi voorbeeld.

Het motto van Aardoom Hoveniers is dan ook: “Een mooie tuin voor iedereen”. Dat is wat ons drijft u kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het!

0 reacties

Plaats reactie