Tuintips

02
apr

Vind nog meer tuingeluk in de webwinkel van Aardoom Hoveniers!

Door:

Veel genoemde stappen bij het realiseren van tuingeluk zijn het ontwerp, de aanleg en vervolgens het onderhoud van de tuin. Maar een niet onbelangrijke stap zit daar nog tussen: het aanschaffen van alle benodigdheden. Van tuingereedschappen zoals snoeischaren en harken, tot voorgevormde vijverbakken en alle beplanting. Voor hen die een grote auto met aanhangwagen bezitten, is het wellicht eenvoudig om op eigen houtje deze producten aan te schaffen. Voor de meerderheid die hier niet over beschikt, is er nu de webwinkel van Aardoom Hoveniers. Via deze webwinkel brengt Aardoom Hoveniers het tuingeluk letterlijk bij u in de tuin!

Tuininspiratie opdoen vormt de basis voor een mooie tuin. Velen vinden het heerlijk om tuincentra af te struinen om te kijken wat er zoal mogelijk is. Het tuingeluk lijkt dan opeens al heel dichtbij. Maar als deze inspirerende fase erop zit, is het tijd voor actie.

De plannen moeten in de praktijk worden gebracht, en dat begint met inkopen doen. Het tuingeluk lijkt al snel weer verder weg.. De ontspannen ritjes naar de tuincentra worden ingewisseld voor bezwete voorhoofden dankzij het eindeloze gesleep met zakken grond, planten en gereedschappen.

Gelukkig kan dat relaxter. Bijvoorbeeld via de nieuwe webwinkel van Aardoom Hoveniers. Alles wordt keurig bij u thuisbezorgd, zodat u alle energie kan bewaren voor waar het echt om gaat: het tuinieren! En ziedaar: het tuingeluk staat dankzij Aardoom Hoveniers letterlijk bij u op de stoep!

climbing-iceburg

Een breed assortiment in de online tuinwinkel van Aardoom Hoveniers

In de webwinkel van Aardoom Hoveniers vindt u alles wat u nodig heeft voor een stralende tuin. In overzichtelijke categorieën kunt u shoppen voor onder meer tuingereedschappen, planten, tuinmeubels, tegels, schuttingen en decoraties. Per product staat een uitgebreide omschrijving zodat u zeker weet dat u het juiste koopt.

De “basics” zoals allerlei soorten harken, (snoei)scharen en zakken bemesting bestelt u nu dus eenvoudig vanachter uw computer. Maar ook als u bijvoorbeeld besluit een vijver aan te leggen, kunt u alle benodigdheden vinden op de webwinkel van Aardoom Hoveniers. Van voorgevormde vijverbakken en geavanceerde pompsystemen tot afdeknetten en fonteinschalen. Tevens wordt aan de kleintjes gedacht. Trampolines, glijbanen en andere speeltoestellen maken de tuin ook voor hen een feest!

Het moge duidelijk zijn dat dit nog maar een kleine greep is uit het brede assortiment dat Aardoom Hoveniers online te bieden heeft. Want behalve dit soort tuinproducten kunt u via deze webwinkel ook workshops boeken. Bijvoorbeeld als u graag meer leert over hoe u het beste kunt snoeien, hoe u een tuin kunt ontwerpen of hoe u de juiste beplanting kiest. Ook zijn er vele “Tuinstartersdagen” voor de enthousiaste beginnelingen!

Aardoom Hoveniers staat ook na de bestelling voor uw klaar

Natuurlijk is het niet zo dat Aardoom Hoveniers u na het leveren van uw bestelling aan uw lot overlaat. Want nu moet u met de bestelde producten aan de slag, en dat is vaak een grotere uitdaging dan het uitzoeken van de juiste benodigdheden. Middels advies kunnen de hoveniers helpen om te zorgen dat de gedroomde vijver of kinderspeelplaats ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Als u wilt kunnen deze experts ook de gehele uitvoering van uw projecten op zich nemen. Na uw bestelling in de webwinkel kunnen zij met de producten aan de slag en het project tot een goed einde brengen. Uiteraard kunnen zij in een eerder stadium ook al helpen beslissen welke producten nodig zijn om uw eigen ideeën te realiseren.

Zo staat Aardoom Hoveniers op allerlei manieren klaar om uw tuingeluk te realiseren!

Ga naar de webwinkel van Aardookm Hoveniers

 

 

0 reacties

Plaats reactie